۱۳۹۷/۱۰/۲۲
استاندار خراسان رضوی :
برای رفع مشکلات حاکمیتی حوزه سلامت از هیچ تلاشی دریغ نمی کنیم /پرستاری مقدس ترین مشاغل
استاندار خراسان رضوی گفت : از هیچ تلاشی برای رفع مشکلات حوزه سلامت که مربوط به حاکمیت و در حیطه وظایف ماست ، دریغ نخواهیم کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی ؛ علیرضا رزم حسینی همزمان با سالروز ولادت عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س) و سالروز گرامیداشت مقام پرستار با حضور در بیمارستان 610 تختخوابی امام رضا (ع) مشهد از نزدیک با کادرمانی و پرستاری این بیمارستان دیدار و با اهدای شاخه گلی این روز را به آنان تبریک گفت.
وی در حاشیه این بازدید با بیان اینکه پرستاری از مقدسترین مشاغل محسوب می شود ، افزود : خدمات شبانه روزی، صادقانه پرستاران به بیماران خالصانه و بدون هیچ گونه چشمداشتی است.
وی افزود : اما دریافتی آنها در قبال این خدمات خالصانه بسیار ناچیز است و باید برای ارتقا معیشت آنان تلاش شود.
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد : با توجه به اینکه در نخستین روزهای کاری خود به حوزه سلامت و درمان آمده ام به طور قطع برای آشنایی بیشتر با مشکلات این بخش و رفع چالش ها در این حوزه جلساتی کارشناسی با رئیس دانشگاه خواهیم داشت.
وی تاکید کرد : برای رفع مشکلات این حوزه که در حیطه اختیار و وظیفه ماست کوتاهی نخواهم کرد و به همین منظور برای مرتفع کردن آنها جلساتی را با وزیر جدید بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: پرستاران رکن اصلی درمان و تکمیل کننده کار پزشکان محسوب می شوند.
محمد رضا دارابی با اشاره به سختی کار این قشر، افزود: درخواست ما از دولت تدبیر و امید اجرا و پرداختن به تعرفه خدمات پرستاری به منظور ارتقا سطح معیشت پرستاران است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین به بدهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به ارگان ها، نهادها و پزشکان اشاره و تاکید کرد: در صورت دریافت مطالبات خود از شرکت های بیمه علاوه بر پرداخت بدهی ها، معوقات کارکنان را نیز به حساب آنان واریز خواهیم کرد و تلاش ما بر تحقق این امر است.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
تعداد بازدیدها : ۹۹۹
مطالب مرتبط با این موضوع :